Ekip

Metin PALANCI

Metin PALANCI

Kurucu - Onursal Başkan

1964 yılında askerde aldığı telsiz eğitimi ile elektroniğe ilgi duymaya başladı. Askerden döndükten sonra çeşitli eğitimlere katılarak ustalık belgesini aldı. Döneminin önemli mühendis ve teknisyenleri ile uzun yıllar çalışan Metin Palancı, bugün önemli pozisyonlarda yer alan bir çok usta yetiştirdi. Halen emekliliğin tadını çıkarmakta, ancak gerekli konularda bilgi ve tecrübesi ile desteğini esirgememektedir.

İlkay PALANCI

İlkay PALANCI

Kurucu - Teknik Müdür

İkinci kuşak olarak 6 yaşından beri babasının yanında mesleğin inceliklerini öğrenen İlkay PALANCI, ülkenin önemli mesleki teknik okullarından Çınarlı Lisesi’nden mezun olarak pratik bilgisini teorik bilgiyle harmanlamıştır. Mesleği aynı zamanda hobisi olduğu için teknolojiyi yakından takip etmektedir. Uydu sistemlerinden güneş enerjisi sistemlerine, DECT cihazlardan güvenlik sistemlerine kadar onlarca sertifikaya sahiptir. Aynı zamanda Anadolu Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur.

Türkay PALANCI

Türkay PALANCI

IT Danışmanı

Tıpkı ağabeyi İlkay Palancı gibi babasına yardım ederek elektronik sevgisini kazanmıştır. Mithatpaşa Anadolu Teknik Lisesi’nde  Elektronik eğitimi aldıktan sonra Ege Üniversitesi’nde Bilgisayar Bilimleri’den mezun olmuş, yüksek lisansını yine aynı üniversitede Ağ Teknolojileri üzerine yapmıştır. 15 yıl özel sektörde IT teknolojileri üzerine çalıştıktan sonra İstanbul’da kendi yazılım şirketini kurmuştur. İhtiyaç duyulduğu durumlarda Türkay Elektronik’e dışarıdan IT desteği vermektedir.